život porodice

Jelena Tomašević Bosiljčić: Da je ne bismo razmazili, za Ninu postoje neke granice

0

Dok se priprema da sa suprugom Ivanom organizuje proslavu šestog rođendana njihove naslednice Nine, pop pevačica opisuje koliko ju je majčinstvo promenilo i kako danas posmatra život i svet oko sebe

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Smirenost koju pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić emituje gde god se pojavi rezultat je ne samo njene prirode već i životnih okolnosti koje je okružuju. Ljubav njenog supruga, glumca Ivana Bosiljčića, čini je sigurnijom i lepšom, a trenutak kada je pre skoro šest godina postala majka učinio je da zauvek odvoji bitno od nebitnog i postavi prioritete u životu. S obzirom na to da oboje kao umetnici nemaju klasično radno vreme, praznici su idealna prilika da budu zajedno, baš kao što se desilo i ovog januara za novogodišnje i božićne praznike. Pošto je u 2018. zakoračila sa publikom na Zlatiboru, ova divna planina bila je Jelenin izbor da se tu zadrži još nekoliko dana sa porodicom.


Glossy: Kako ste se proveli na Zlatiboru? Šta vam je inače bliže srcu, doček Nove godine ili Božić?


- Bilo je divno na Kraljevom trgu, gde je preko 20.000 ljudi dočekalo Novu godinu sa nama. Vladala je sjajna atmosfera, pa nismo ni osetili hladnoću od igranja. Volim novogodišnje praznike i okupljanje cele porodice, a naročito Božić i običaje koje sa sobom nosi, a koji me uvek iznova vrate u bezbrižno detinjstvo. Srećna Nova godina i Božić svim vašim čitaocima. Neka vas zdravlje i sreća prate na svakom koraku!

 

 

Glossy: Posmatrate li drugačije praznike otkako ste majka?


- Od kada sam rodila Ninu, život i sve ono što on nosi sa sobom za mene imaju bolji i lepši smisao. Praznici su nam ispunjeni dečjom radošću, koju nismo mogli ni da zamislimo dok Nina nije zakoračila u naš život.


Glossy: Podetinjite li nekad uz nju i šta ste sve u stanju da uradite za Ninin osmeh?


- Izmišljamo pesmice zajedno, imamo ih nekoliko do sada i uživamo da ih pevamo. Pravimo maskenbal u kući, tata joj je doneo nekoliko originalnih kostima iz inostranstva, tako da se svakog dana pretvara u drugu princezu. Često me Nina podseti na mene kad sam bila mala, uzima moju šminku, šminka se sama, obuva moje cipele na štikle... Kada pravimo kolače, voli prstićem da oliže zidove vanglice. Volimo zajedno da idemo u bioskop i pozorište.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker