glossy intervju

Nataša Ninković: Sebe preispitujem svakog dana

6

Osvrćući se na veliki broj glumačkih rola koje je imala u godini za nama, naša istaknuta umetnica priča i o onoj najvažnijoj ulozi koju obavlja prema naslednicima Luki i Matiji.
 

 

foto: Andreja Damjanović

Šta kao majka u takvom svetu savetujete svoju decu?
- Gledam da ih što manje savetujem, više da ih usmeravam na putu koji je njihov.


Da li ste strogi prema sinovima kao i prema sebi?
- Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotiv, a drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam.

 

 

Šta vam je u majčinstvu najteže, a šta najlepše?
- Najteže je svakodnevno preispitivanje da li radimo dobro, da li ih pritiskamo, da li ih preopterećujemo ili previše štitimo. To su problemi današnjeg roditelja. A najlepše je majčinstvo samo po sebi. Nema tu mnogo šta da se priča, to se oseća svim bićem.

 

Prošlu godinu obeležila je vaša uloga Natalije u seriji "Ubice mog oca". Ona je moderna Medeja. Zašto ste se toliko opirali da je igrate?
- Nisam se opirala kad sam pročitala poslednju epizodu i shvatila da ona ima i deo Medeje u sebi. Tad sam se obradovala tom izazovu i potrudila se da na njega odgovorim najbolje što sam umela. Uživala sam u radu na seriji. Sad ćete gledati drugi deo na Top kanalu ponedeljkom od 20 časova, i nadam se da će i publika uživati kao i mi.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker