novi glossy

Lepa Brena: Sve tajne moje porodice

0

Pred polazak na svetsku turneju s novim albumom naša slavna pevačica otkriva svoju najveću životnu grešku, kaže da je najveći inicijator svega što radi njen suprug i naglašava da više ne utiče na odluke svoje dece

 

foto: Andreja Damnjanović

Godine nikada niste skrivali, a vaš fizički izgled kao da ih ni danas ne prati u stopu. Kako biste reagovali na vest da vam jedan od njih saopšti kako ćete postati baka?

- Bilo bi mi drago, zašto da ne! Pa šta ima lepše nego biti seksi baka? (Smeh)

 

Plašite li se prolaznosti vremena? Šta može da vas najviše demorališe i koja je vaša slaba tačka?

- Kao što smo iz priloženog shvatili, postoje brendovi koji odolevaju vremenu. Lepa Brena je jedna od njih! Mene može da demorališe ekonomska situacija u kojoj ljudi nemaju posao, a mladi nemaju motivaciju da rade. Jer bez dobre ekonomije nema budućnosti. Slaba tačka su mi bili i ostali slatkiši, ali se kontrolišem.

 

Poput Bobe u najboljim danima: Stefan Živojinović skinuo majicu i stavio do znanja zašto je miljenik ženske publike (FOTO)

 

Za šta je inače vezan vaš najveći strah?

- Ne bojim se ja ničega. Jedno što je moglo da se tako nazove bilo je vezano za period oporavka kada sam polomila ruke pre par godina i kada nisam dozvoljavala da me neko potapše po ramenu. Objasnili su mi da je to normalno za proces oporavka.

 

Šta smatrate svojom najvećom životnom greškom?

- Što se nisam više odmarala i što sam uvek bila orijentisana na posao. Ali sad imam vremena da se zabavljam i nadoknadim sve propušteno.

 

Najčitaniji nedlejnik o poznatima Glossy, svake srede besplatno uz Kurir.

foto: Glossy

 

 

 

makonda-tracker