Glossy intervju

Zoran Pajić: Deda me je naučio da se dobrota i poštenje uvek cene

0

Naš poznati glumac otkriva detalje o svojoj ulozi u seriji "Istine i laži", sa nostalgijom se priseća upomena iz rodnog grada, saradnje sa hrvatskim režiserima i putovanja u Split, i priznaje da je u srećnoj i ozbiljnoj vezi.

 

foto: Promo

Koja vam je najdraža uloga u karijeri?

U pozorištu lik Lilith u predstavi 'Crvena: Samoubistvo nacije' Minje Bogavac, u režiji Vojkana Arsića. Odlična predstava o našem mentalitetu, o mizoginiji, nasilju nad ženama, abortusu i preporučujem svima da je pogledaju. A što se tiče serija, lik Nikole, naravno.

foto: Vladimir Šporčić

Za koje uspomene vas veže rodni Požarevac ?

Drago mi je da sada dok se sećam tog perioda kada sam živeo u Požarevcu, naviru mi samo lepa sećanja. Onih manje prijatnih je zaista bilo malo. Sećam se dede sa kojim sam bio nerazdvojan i koji me je naučio da se dobrota i poštenje na kraju uvek cene, iako ponekad to ne izgleda tako. Sećam se poljančeta ispred kuće na kom sam proveo detinjstvo sa svojim drugarima. Imao sam mnogo lepo detinjstvo i ništa ja tu ne bih menjao."

Kakav je vaš ljubavni status trenutno?

Trenutno sam u ljubavi sa serijom 'Istine i laži' i njenom ekipom. U srećnoj smo i ozbiljnoj vezi."

Vaš hobi je... ?

Obožavam filmove i serije, i svaki slobodan trenutak iskoristim da pogledam neki dobar film ili seriju. Trenutno istražujem Iransku kinematografiju i uživam u autorskim filmovima. Dosta serija pratim i drago mi je da toliko dobrih američkih serija postoji, što se ne bi reklo za njihovu kinematografiju.

makonda-tracker