Ekskluzivno za Glossy

Svi ih nose i obožavaju, a ona ih prezire: Bojana Rajić otkriva koje 3 stvari nikada ne bi obukla (FOTO)

7

Lepotica koja svojim modnim stilom oduševljava mnoge, specijalno za Glossy.rs otkriva u čemu je tajna njenog savršenog izgelda i u kojim odevnim komadima je nikada nećete videti. 

 

foto: Dragana Udovičić

 

Šta su najveći modni gresi po tvom mišljenju?


- Jedan od većih modnih grehova su mrežaste čarape koje su svi nosili i sve modne ikone ovog sveta su nosile mrežaste čarape koje ja nikada nisam stavila na svoju nogu niti ću nositi. To je jedan od modnih grehova za mene lično, ali će me neke od većih modnih faca demantovati jer su se same tako oblačile. Modni greh je zapravo da nosiš nešto što ti ne pristaje i u čemu se ne osećaš dobro.

 

Bojana Rajić: Život me je naučio da treba da krijem kad sam srećna

 

Da li postoji još nešto od nikada ne bi obukla?

 

- Ja recimo nemam ove ortopedske cipele koje su sada basnoslovno skupe. One su čudne ravnih peta, debelih, koje su nekada nosili ljudi koje imaju jednu kraću nogu. Nisu lepe, ne stoje dobro i ne hoda se u njima dobro. To mi je stvar koju niko nikada neće videti na mojoj nozi, ma koliko ih svi brendovi ovog sveta propagirali.

 

Da li postoji neka porodična anegdota koju ćeš uvek prepričavati?

 

Početkom ove godine bili smo u nekoj bašti koja ima ogroman bazen koji prosto ne možeš da vidiš jer je preveliki. Lav se igrao i upao u taj bazen, a pritom je proveo dva sata u toj bašti, i uopao je u taj bazen. Rekao je - Pa ja ovaj bazen nisam video, prosto ne znam kad su ga tu stavili.

makonda-tracker