Ekskluzivno za Glossy

Svi ih nose i obožavaju, a ona ih prezire: Bojana Rajić otkriva koje 3 stvari nikada ne bi obukla (FOTO)

7

Lepotica koja svojim modnim stilom oduševljava mnoge, specijalno za Glossy.rs otkriva u čemu je tajna njenog savršenog izgelda i u kojim odevnim komadima je nikada nećete videti. 

 

foto: Damir Dervišagić

 

Kako jedna mama može da bude stilizovana u današnje vreme?

 

- Sad možemo da pričamo priče o super organizaciji, ali istina je da joj je potrebna pomoć - neko ko će nekad da je odmeni, da joj da oduška da uzme sebi vreme koje joj je neophodno da uzme sebi vreme da bi se isfenirala i sredila. Mama koja mora da vodi dvoje dece sa sobom kod frizera ili na pedikir i manikir obično bude mnogo isfrustriranija nego što je otišla.

Tako da joj treba pomoć da li to bio suprug, majka, sestra, svekrva, neko ko će joj se naći pri ruci. Najviše se divim ženama koje nemaju pomoć jer malo žena je spremno da prizna da im je neophodna pomoć oko dece da bi bile i lepe i dobre mame.

 

Bojana Rajić može da bude ponosna: Uz modernu mamu, maleni Lav će kroz nekoliko godina osvojiti sva srca (FOTO)

 

Na koji način možemo ostati stilizovani u današnje doba? 

 

Danas je sve banalizovano. To je neki street style, nekog izmišljenog stila, gde šta god da obučeš i poslikaš se u sred bela dana, ti se pravdaš da je to street style. To ne postoji, ja to ne priznajem. Pritom sam i sama pristajala na to - na patike preko dana. Šta rade žene u tridesetim u patikama preko dana, a nisu krenule da trče? Mislim da treba hitno da se vratimo ženstvenosti i lepim haljinama i visokim potpeticama, odnosno manje visokim potpeticama tokom dana. Ali to polu dečak, polu žena, ta varijanta mi se uopšte ne dopada.

 

 

 

Nastavak intervjua pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker