život iz snova

Nikolina Kovač za Glossy: Zdravstveni problemi su sada iza mene, želim da pričam samo o lepim stvarima

0

Jedna od najpopularnijih Sarajki na Balkanu priznaje da slava njen život promenila iz korena, ali ističe da se ona sama nije promenila - i dalje je pokreću iste stvari i najveću sreću pružaju joj sitnice.

foto: Damir Dervišagić

Glossy: Šta je najdrastičnije što biste u svom izgledu promenili zarad mode?

 

Nikolina: Kilaža. Ja sam od onih žena kojima manjak kilograma nikada nije dovoljan, ali to je jedna vrsta straha jer sam bila buckasta u fazi ranog puberteta.

 

Niko ne ume da nosi belu boju kao Nikolina Kovač: Lepa pevačica u haljini koja kao da je krojena za njeno savršeno telo (FOTO)

 

Glossy: Plava kosa postala je vaš zaštitni znak. Jeste li razmišljali da nas iznenadite nekom neočekivanom bojom kose?

 

Nikolina: Moja prirodna kosa je mnogo svetla, tako da se s plavom nijansom najbolje osećam. U svakom slučaju, ako i budem eksperimentisala, to će biti perike od prave kose, budući da mi je kvalitet kose uvek na prvom mestu.

foto: Instagram

Glossy: Za koju koleginicu smatrate da ima besprekoran odevni stil?

 

Nikolina: Jelena Karleuša je definitivno neko ko zna da eksperimentiše sa svakim stilom, Nina Badrić je, takođe, sjajna, kao i moja drugarica Ana Sević.

 

Glossy: Čime ćete nas obradovati u narednom periodu? Imate li u planu novu pesmu, album...?

 

Nikolina: Već od leta sam se posvetila studijskom radu i pomno biram pesme. Čak sam jednu pesmu koja će se naci na mom prvom albumu sama napisala. Do tada će singlovi sa spotovima polako najavljivati moj prvi album u karijeri.

 

***

POGLEDAJTE

Nikolina Kovač: Nemam nijedan hit! (VIDEO)

 

 

makonda-tracker