život iz snova

Nikolina Kovač za Glossy: Zdravstveni problemi su sada iza mene, želim da pričam samo o lepim stvarima

0

Jedna od najpopularnijih Sarajki na Balkanu priznaje da slava njen život promenila iz korena, ali ističe da se ona sama nije promenila - i dalje je pokreću iste stvari i najveću sreću pružaju joj sitnice.

foto: Dragan Kadić

Glossy: Budući da važite za jedan od atraktivnijih parova na našoj sceni, privlačite pažnju na svakom koraku. Ušunja li se ponekad ljubomora u vaš odnos?

 

Nikolina: Na početku, dok se ljudi ne upoznaju, nekako je i prirodno da tako bude, ali sada sazrevamo jedno uz drugo i prosto nema prostora takvim osećanjima. Usredsređeni smo na posao i na zdrave i kreativne stvari.

 

Zahvalni smo Bogu što smo živi i zdravi: Prošle je dve godine od stravične nesreće a pravda nije zadovoljena 

 

Glossy: U maju ste proslavili četvrti rođendan svog sina Nikolaja. Planirate li proširenje porodice?

 

Nikolina: To je nešto naše što nam je sveto i želimo da tako i ostane. Ali sigurno, kada dođe taj trenutak, podelićemo to s vama.

 

foto: Instagram

Glossy: Pre dve godine, mediji su pisali da se borite sa zdravstvenim problemima. Kako se osećate?

 

Nikolina: To je sada iza mene. Sve te loše stvari su deo moje prošlosti i ne osvrćem se više na to, sada samo želim da pričam o nekim lepim i pozitivnim stvarima.

 

Glossy: Kakvu biste poruku uputili ženama koje se suoče s takvom dijagnozom?

 

Nikolina: Moraju da budu hrabre i da znaju da smo mi žene najveći borci koji postoje, da se iz svake bitke može izaći kao pobednik. Ono što je najvažnije jeste da vole sebe i da sebe stavljaju na prvo mesto. Da bi vas i drugi tako doživljavali, tako prosto morate da postavite stvari. Surovo je, ali i realno. Samim tim, redovne kontrole koje su nešto neizbežno.

 

foto: Dragana Udovičić

Glossy: Pređimo na vedrije teme. Spadate u definitivno najbolje odevene pevačice i uvek ste u korak s najnovijim trendovima. Pomaže li vam stilista ili sami birate svoje odevne kombinacije?

 

Nikolina: Hvala puno, to je zaista sjajan kompliment za svaku ženu. Obožavam doterivanje! Kad sam bila mala, šila sam i osmišljavala stvari svojim barbikama, a posle sam krenula da radim i sama. Ne volim preterane detalje. Za mene je na ženi najbolji komad nakita njena baršunasta i negovana koža, zbog čega volim te čiste tonove, oni me najbolje oslikavaju. Kada su neke važnije prilike u pitanju, konsultujem se s mojim prijateljem i stilistom Srđanom Vekićem, koji je veoma talentovan.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker