O ovom intervjuu priča ceo svet

Nikol Kidman otvorila srce: Glumica sav talent i sposobnost igranja zahtevnih uloga pripisala ovim životnim traumama (FOTO)

0

Uvek graciozna, nežna, Nikol Kidman dala je za Vog najiskreniji intervju ikada. Lepa glumica otkrila je sve o svojim zahtevnim ulogama priznajući kako ih ne bi uspela autentično izneti da i sama u svom biću ne krije mračna mesta koja nosi još od ranog detinjstva...

 

Izazivala je sve što je mogla

foto: Profimedia

Moja majka je vrlo provokativna, nemojte to zaboraviti... Uvek je izazvala, sve što je mogla. Ali, bila je to divna prednost. Bilo je trenutaka kada mi nije bilo jasno zašto ne mogu imati majku koja mi opali šamar ili kaže da sam divna? Ali ja imam vrlo jaku majku, koja dolazi iz doba kada je bilo bitno udati se, rađati decu i brinuti za porodicu. Želela je za nas nešto drugo, nešto bolje", priznala je emotivna glumica.

Dalje je i otkrila kako je upravo njeno detinjstvo uveliko uticalo na način na koji vaspitava svoju decu.

Kada je reč o vaspitanju moje dece, vodim se principom: 'Otkrij ono što voliš i radi to što voliš'. Moja majka je bila genijalna žena ali nažalost nije imala priliku pokazati svoje talente. Danas je drugo vreme i želim svoju decu naučiti da mogu i moraju slediti svoje snove", priznaje glumica.

U međuvremenu, Nikol još uvek proživljava teško emotivno razdoblje zbog iznenadne smrti svog obožavanog oca Entonija Kidmana, psihologa i biohemičara sa čijim se odlaskom lepa glumica još uvek ne može pomiriti.

 

Nikol Kidman priznala da je prestala da koristi botoks i pohvalila se novim izgledom: Konačno mogu da pomeram lice!

 

Pa iako ima 50 godina, omiljena glumica još uvek uživa u danima svoje velike slave, usudili bi se reći možda i više nego pre, ali taj je status svakako zaslužen.

foto: Profimedia

Sve postaje nekako značajnije kako stariš. Ludo je. Kada ste mladi, imate malo lakši pristup svemu. Sada znam što je Vog u svetu. To je institucija, a biti na njoj je vau!" rekla je ponosno lepa glumica čiji je talenat zadivio svet.

makonda-tracker