O ovom intervjuu priča ceo svet

Nikol Kidman otvorila srce: Glumica sav talent i sposobnost igranja zahtevnih uloga pripisala ovim životnim traumama (FOTO)

0

Uvek graciozna, nežna, Nikol Kidman dala je za Vog najiskreniji intervju ikada. Lepa glumica otkrila je sve o svojim zahtevnim ulogama priznajući kako ih ne bi uspela autentično izneti da i sama u svom biću ne krije mračna mesta koja nosi još od ranog detinjstva...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je 50-a godina okrutna prekretnica za holivudske glumice, mnogi skeptici su podcenili sposobnost i mogućnost prilagođavanja Nikol Kidman. Nedavno, ona se vratila u velikom stilu na festivalu u Kanu, i to sa čak četiri nova projekta.

 

Osvrnuvši se na ulogu u seriji "Big Little Lies" u kojoj je odigrala lik zlostavljane žene imena Celeste koja pokušava da pobegne iz braka u kojem ne manjka seksualne hemije, Nikol priznaje kako je u 50-oj potpuno svesna svoje seksualnosti.

 

Delovala je poput boginje koja se kreće među smrtnicima: Nikol Kidman optočena zlatom pokorila Kan (FOTO)

Seks je veliki deo onoga ko sam. Moj intelekt ispunjava moju seksualnost i to je stvarno kontradiktoran spoj. To me privlači. Da nemam to u sebi ne bih mogla oživeti Celestin duh", priznaje ona.

foto: Profimedia

Na sreću, njen skladan i dugogodišnji brak sa muzičarem Kitom Urbanom je pun nežnosti.

Mnogi kažu da ljubaznost nije seksi, ali jeste", rekla je Nikol o čoveku sa kojim je posle 11-godišnjeg braka sa Tomom Kruzom još jednom uplovila u bračnu luku i u njoj pronašla svoju sreću.

Jedan od veliki razloga njene današnje renesanse stoji u činjenici da je Nikol počela da prihvata jake karakterne uloge koje pokazuju njenu sposobnost metamorfoze. Kidman svoju neustrašivost pripisuje svom rigoroznom vaspitanju.

foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker