Željno iščekuje ponovni susret

Frontmen Stereo MC's ekskluzivno za Glossy: Sa Srbima se razumem bez reči (FOTO)

0

Britanska hip-hop elektronik dens grupa Stereo MC's zasigurno će podići svu publiku na noge na ovogodišnjem 15. Belgrade Beer Festu! Oni se uvek trude da svim prisutnima pruže svoj maksimum... ali i o mnogo čemu drugom popričali smo sa njima u susret pomenutom događaju.

 

Bir fest je masivan!

foto: Profimedia

Probao sam par puta da govorim na sebi stranom jeziku, ali mi je izgovor bio jako loš, pa sam primetio da me ljudi zbunjeno gledaju neko vreme... Inače sam i u školi imao problema sa jezicima, nije mi to nikada išlo. Sigurno je da su me i naučili neke vaše reči, ali sam ih isto tako brzo i zaboravio. Tako da, biram da ipak govorim na svom maternjem, pre nego da se pravim pametan (smeh)."

Rob Birch - Stereo MC`s: Ne pijem alkohol pre nastupa

 

Šta mislite o Bir festu?

Festival je masivan! Sećam se mora ljudi, ogromnog stejdža, kakav vajb... Popeti se na spikerboks, neverovatan događaj. Planiramo da damo sve od sebe, kao što se i inače trudimo, bilo da su mali ili veliki događaji u pitanju. Čim vidite da je publika zadovoljna, jednostavo znate - sve će biti fantastično."

foto: Profimedia

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Osim izdavačke kuće koja nam je velika preokupacija i pri kojoj radi i dosta drugih muzičra, planiramo da poradimo na novom materijalu, svakako. Radimo muziku za film, za televiziju, to dosta vremena zahteva. Sviraćemo lajv sve do novembra... Toliko za sada", zaključio je Rob.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker