Željno iščekuje ponovni susret

Frontmen Stereo MC's ekskluzivno za Glossy: Sa Srbima se razumem bez reči (FOTO)

0

Britanska hip-hop elektronik dens grupa Stereo MC's zasigurno će podići svu publiku na noge na ovogodišnjem 15. Belgrade Beer Festu! Oni se uvek trude da svim prisutnima pruže svoj maksimum... ali i o mnogo čemu drugom popričali smo sa njima u susret pomenutom događaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kakve uspomene nosite iz Srbije?

Sećam se da je publika bila puna energije, otvorenog uma, publika kakva se samo poželeti može. Takođe, volim da putujem, da upoznajem (nešto novo)... Kao performer trudim se da uvek pružim najbolje što mogu, a da ne očekujem previše, ipak je u dobroj energiji ključ. U Srbiji sam se svakako susreo sa publikom pred kojom je odlično raditi."

Da li ste probali nešto od domaće hrane i pića?

 

Stereo Mc’s i Rundek na 15. Belgrade Beer Festu! Pogledajte kompletan muzički program ovogodišnjeg festivala

(smeh) Jesam! Koliko se sećam, probao sam neki čudan miks... Riba, mediteranska hrana... Tako nešto, i to mi se veoma dopalo, baš me je osvežilo. Takvu hranu inače volim. Znate, mi kada putujemo, ne hranimo se po restoranima brze hrane, poput Meka ili Burger Kinga, volimo da isprobavamo domaće specijalitete (zemlje u kojoj se nalazimo). Englezi inače insistiraju na sopstvenoj kuhinji, takav smo narod, ali vremenom su sve otvoreniji za nove stvari. Džank fud vam svakako ne pruža nikakvu energiju, znate. A ja sam veliki pobornik dobrih obroka."

foto: Profimedia

Da li postoji nešto što vam se u Srbiji nije dopalo, što vas je zbunilo?

Glavna stavka je to što naravno ne govorim jezik. Ali kao performer mogu vam reći da je energija zajednički jezik (nama i publici), jer čak i ako nas ljudi ne razumeju, mogu da osete tu energiju. Dakle osećate, pre nego što pokušate bilo šta da razumete, bilo o čemu da mislite." 

foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker