prevršili svaku meru

U samo jednom tekstu spojili ga s nekoliko žena: Britanski mediji se okomili na Novaka, čitaoci iz celog sveta ogorčeni

0

Samo nekoliko dana nakon što su ga doveli u vezu s nutricionistkinjom sestara Vilijams, britanski mediji su kontaktirali s Đokovićevom devojkom iz tinejdžerskih dana i doveli ga u vezu s ruskim ekspertom za ishranu, bolivudskom glumicom i jednom srpskom pevačicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od trenutka kada je počeo Vimbldon, donedavno prvi reket sveta i jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta doživljava katastrofalan tretman u Britaniji.

 

Fanovi šokirani tvrdnjama britanskih medija: Slavna lepotica se oglasila povodom navoda da je u vezi s Novakom

 

Posebno upada u oči činjenica da se naširoko piše o njegovom privatnom životu i da se srpski sportista dovodi u vezu s pojedinim ženama - iako baš ništa ne ukazuje da s njima ima išta više prijateljstva. I to u trenutku kada Novakova supruga Jelena nosi njihovo drugo dete!

 

foto: Instagram/printscreen

Samo dva dana nakon što su Dejli mejl i San objavili da se Đoković navodno provodi s Loren von der Pul, ekspertom za zdravu ishranu i bliskom saradnicom Serene i Venus Vilijams, a ova oštro demantovala da je Novak nešto više od njenog dragog prijatelja, pojavio se skandalozan članak na istom ovom portalu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker