prevršili svaku meru

U samo jednom tekstu spojili ga s nekoliko žena: Britanski mediji se okomili na Novaka, čitaoci iz celog sveta ogorčeni

0

Samo nekoliko dana nakon što su ga doveli u vezu s nutricionistkinjom sestara Vilijams, britanski mediji su kontaktirali s Đokovićevom devojkom iz tinejdžerskih dana i doveli ga u vezu s ruskim ekspertom za ishranu, bolivudskom glumicom i jednom srpskom pevačicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od trenutka kada je počeo Vimbldon, donedavno prvi reket sveta i jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta doživljava katastrofalan tretman u Britaniji.

 

Fanovi šokirani tvrdnjama britanskih medija: Slavna lepotica se oglasila povodom navoda da je u vezi s Novakom

 

Posebno upada u oči činjenica da se naširoko piše o njegovom privatnom životu i da se srpski sportista dovodi u vezu s pojedinim ženama - iako baš ništa ne ukazuje da s njima ima išta više prijateljstva. I to u trenutku kada Novakova supruga Jelena nosi njihovo drugo dete!

 

foto: Instagram/printscreen

Samo dva dana nakon što su Dejli mejl i San objavili da se Đoković navodno provodi s Loren von der Pul, ekspertom za zdravu ishranu i bliskom saradnicom Serene i Venus Vilijams, a ova oštro demantovala da je Novak nešto više od njenog dragog prijatelja, pojavio se skandalozan članak na istom ovom portalu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Novak je najpre u ovom tekstu doveden u vezu s ruskim ekspertom za sirovu hranu Tanjom Maher, a objavljene su i fotografije - na jednoj Novak i Ruskinja poziraju kao što teniser pozira s bilo kojim fanom, a na drugoj prijateljski pružaju ruke jedno ka drugom.

 

Najdublje emocije: Novak raznežio sve emotivnom porukom Jeleni povodom godišnjice braka

 

Dejli mejl dalje navodi da je teniser navodno razmenjivao poruke s pevačicom Natašom Bekvalac pre šest godina, da je u martu prošle godine fotografisan u društvu bolivudske glumice Dipike Padukone, a zatim navodi čak i citate Novakove devojke iz tinejdžerskih dana!

 

 

A post shared by L A D Y L E E (@ladyleeofficial) on

 

Britanski portal je, naime, kontaktirao s Lidijom Popović, poznatijom kao DJ Lejdi Li, koja se s teniserom zabavljala pre nego što je on zavoleo Jelenu Đoković.

On je bio moja velika ljubav. Bili smo veoma mladi, tek tinejdžeri", istakla je.

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Damir Dervišagić

Ona je dodala da ne veruje u pisanje medija o Novakovom neverstvu.

Koliko ja znam, on je srećno oženjen. Uprkos tome što pričaju. On je oženjen, ne treba tako da govore o njemu", rekla je ona i istakla da Novak nikad ne bi bio preljubnik.

Zahvalna sam za sve blagoslove i izazove koje sam doživela: Jelena Đoković objavila veoma dirljivu poruku (FOTO)

 

Čitaoci ovog portala izrazili su nezadovoljstvo zbog ovakvog pisanja o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Mnogi od njih istakli su da baš nijedna od ovih tvrdnji nije potkrepljena dokazima, već se isključivo sastoji od pretpostavki. Takođe, brojni komentatori podsećaju da je ovo veoma nefer prema Jeleni Đoković, koja je trenutno u drugom stanju.

 

foto: Miloš Nadaždin, Profimedia

Mnogo spekulacija, nijedan dokaz, Slikaš se s nekom ženom, a mediji napišu glupu priču... samo su neki od komentara čitalaca iz celog sveta.

 

I zato ćemo još glasnije navijati za Novaka na ovom Vimbldonu!

makonda-tracker