Gojko Kačar u vezi sa Stanijom Dobrojević

Kako Story ekskluzivno saznaje, srce našeg fudbalskog reprezentativca Gojka Kačara osvojila je atraktivna Rumljanka Stanija Dobrojević.
11
1 / 2

Dvadesetpetogodišnja lepotica Stanija Dobrojević studentkinja je novosadskog Ekonomskog fakulteta, a kako se navodi, ima sve desetke u indeksu. Stanija živi u Sjedinjenim Američkim Državama i poznata je po svojim organizatorskim sposobnostima. Naime, od pre nekoliko godina, pomaže srpskim studentima da besplatno bodre naše tenisere na raznim turnirima širom sveta. Kao model radila je za Roberta Kavalija, a trijumfovala je i u Nju Džerziju na izboru za najlepšu Playboy Golf devojku.

- Igrom slučaja, kada se Đoković probio u sam vrh na US Openu 2007. godine, dobijala sam od razočaranih Amerikanaca ulaznice za svega pet dolara koje sam podelila našim studentima i odmah smo se svi sa srpskim zastavama uputili na tribine. Isto tako je bilo i 2008, sa majicama Kosovo je Srbija, a bili smo i na US Openu 2009. Momcima je interesantno što sam žensko, a bavim se tom vrstom organizacije. Međutim ja sam veliki patriota i to radim sa zadovoljstvom – objasnila je svojevremeno Stanija za portal Tračara.

Sa našim reprezentativcem Gojkom Kačarom, ova sposobna brineta prvi put se u javnosti pojavila u spitskoj Spaladium areni, gde su se nežno dodirivali i bodrili naše tenisere na Dejvis kupu, a 8. jula Stanija je preko društene mreže Twitter postavila status:

- O da! Hrvatska je prelepa, ja sam u Splitu sada.

U vezu sa ovom atraktivnom devojkom poreklom iz Rume, Kačar je uplovio nakon raskida sa bivšom učesnicom šou programa Veliki brat, Enom Popov.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker