ne mari za kritike

Dva dana nakon porođaja, izvređali su je zbog kilaže: Ne želim pod nož niti kod trenera - želim da budem sa svojom decom

0

Nakon što je na svet donela četvrto dete, mediji i korisnici društvenih mreža ismevali su suprugu fudbalera Džejmija Vardija zbog viška kilograma, ali se ona nije preterano potresla.

foto: Instagram

Pet meseci kasnije, Rebeka priznaje da ne žuri da skine kilograme i da potpuno opušteno pristupa zdravoj ishrani i vežbanju.

Nisam još potpuno vratila staru kilažu, ali ne brinem ni ako je ne vratim za godinu dana. Ja apsolutno nemam problem sa svojim izgledom, a nema ni Džejmi. To je najvažnije", iskrena je mama.

Dok ostale dame rade sve samo da se zategnu, ona o tome ima drugačije mišljenje.

Svaka strija na mom telu je podsetnik na moju decu i mislim da je to zaista posebno. Nesavršenosti su deo vas, prihvatite ih. Ja samo želim da provodim vreme sa svojom decom, ne želim da idem pod nož niti kod ličnog trenera."

foto: Profimedia

Kada je reč o njihovom ljubavnom životu, Rebeka kaže da se ništa nije promenilo nakon četvoro dece.

Naš ljubavni život se ni najmanje nije promenio", kaže ona i dodaje da su ona i Džejmi veoma opušteni jedno pred drugim. "Šetkala sam po kući pred Džejmijem dok mi je iz grudi curelo mleko. Eto, toliko smo opušteni kada smo zajedno, ništa nam ne smeta".

makonda-tracker