Foto

Jelena Tomašević otkrila dugo čuvanu tajno o njenom raskidu sa Ivanom Bosiljčićem i pesmom koju mu je posvetila

0

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić godinama su u skladnom braku u kojem su dobili ćerkicu Ninu, ali njihova ljubav prebrodila je veliku prepreku.

foto: Andreja Damnjanović, Story press
foto: Andreja Damnjanović, Story press

Ono što je javnost možda i zaboravila, a tiče se jednog od najvoljenijih selebriti parova Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević jeste i to da su na početku svoje ljubavi imali i kraći prekid, kada su raskinuli i tad je svako krenuo na svoju stranu. 

 

 

Zbog razdvojenosti mogao je da ispašta njihov brak: Jelena Tomašević otkrila kako funkioniše sa suprugom Ivanom (FOTO)

 

foto: Aleksandar Jovanović

Jeleni je tada teško palo jer emocije koje su postojale među njima nisu se ugasile uprkos rastanku. Njen dobar prijatelj i kolega Sergej Ćetković tada je za nju napisao pesmu koja bi najbolje predočila njena osećanja.

 

Nakon povratka iz Moskve Jelena Tomašević iznenadila: Moraću da rodim drugo dete (FOTO)

 

- Sergej me veoma dobro poznaje jer smo dugogodišnji prijatelji i u periodu mog i Ivanovog rastanka davnih dana, on me je pozvao i rekao da je za mene napisao pesmu. To je numera Da mi je da mi se vrati, međutim, tada nisam imala snage da je izvodim jer je bila previše lična. Kasnije kada smo Ivan i ja već bili u braku, pustila sam mu tu numeru i rekao mi je kako je fenomenalna i da obavezno moram da je snimim. Tako je ta pesma godinama kasnije doživela svetlost dana - otkrila je pevačica u emisiji Premijera.

makonda-tracker