Isidora Bjelica u poseti Prihvatilištu za decu i omladinu

Rediteljka, dramaturg i književnica Isidora Bjelica posetila je danas Prihvatilište za decu i omladinu i provela dan sa mališanima.
0
1 / 2

Isidora, koja je jedan od učesnika trećeg kruga humanitarne aukcije, kao jedne od aktivnosti u okviru projekta Pobedi za decu Prihvatilišta, darivala je knjige mališanima Prihvatilišta i prenela pozdrave svoje dece koja su svojim drugarima poklonila mini laptop, kako bi obogatili svoja znanja i pratili tok aukcije. Kao znak zahvalnosti deca su uručila Isidori svoje kreativne radove i knjigu Pozdravi nekog koja je kolaž istinitih priča i različitih sudbina dece. Uz divno druženje Bjelica je pozvala sve ljude da se pridruže ovoj akciji i pomognu ostvarenju njenog cilja.

U toku je treći krug humanitarne akcije Pobedi za decu Prihvatilišta koji je počeo tačno u podne u ponedeljak, 28. juna 2010. godine. Akcija je organizovana kao online licitacija ličnih stvari poznatih ličnosti iz sveta muzike, sporta, mode, a sva sredstva namenjena su preseljenju dece Prihvatilišta u novi dom.

Mnogi naši sportisti, pevači, glumci, voditelji pridružili su se u želji da se prikupi što više sredstava za mališane koji dolaze kao žrtve zlostavljanja, trgovine ljudima, napuštanja, zanemarivanja.

U prvom krugu akcije dres Nemanje Vidića, srpskog reprezentativca i fudbalera Mančester Junajteda prodat je za 55.000 dinara.

U drugom krugu aukcije ukupno je sakupljeno 90.236 dinara zahvaljajući Ceci Ražnatović, Severini i Zdravku Čoliću koji su se odazvali akciji i pomogli našim mališanima.

Za treći krug akcije svoje lične predmete dali su Vlado Georgiev, Isidora Bjelica i fudbalski klubovi Partizan i Crvena Zvezda. Za samo dva dana licitacije prikupljeno je 23.000 dinara. Ovaj krug aukcije traje još osam dana, zato vas pozivamo da učestvujete i pobedite za decu Prihvatilišta. Slike predmeta su izložene na sajtu, www.prihvatiliste.rs i Limunda www.limundo.com sa početnim cenama od 1.000 dinara.

makonda-tracker