podelila potresnu priču

Danas je najpoznatija blogerka u Bosni, a njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako: Bila sam predmet nasilja (VIDEO)

0

Sabrina Tubić, najpoznatija modna blogerka u Bosni i Hercegovini, od svog posla živi jako dobro, mnogo putuje a na Instagramu ima gotovo pola miliona pratilaca.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Ipak, njen životni put nije bio nimalo lagan i priznaje da je godinama trpela vršnjačko nasilje i da su je deca u školi maltretirala zbog debljine.

 

- Bila sam debela, imala sam perut u kosi, nisam bila kao lepe devojčice koje imaju ravnu kosu i svetle oči. Zbog toga sam postala predmet vršnjačkog nasilja u školi. Deca su me nazivala ružnim imenima, govorili su mi svakakve gadosti. Svaki dan sam dolazila kući uplakana - priznaje u svom videu poznata blogerka.

 

Uvrede i nasilje nisu ništa naspram ovakvog čina: Aleksandra Prijović OVE REČI nikada neće zaboraviti (FOTO)
 

- Moja mama je to primetila, pa sam odlučila da joj kažem šta se događa. Pao mi je kamen sa srca. Jednom sam se vraćala autobusom kući iz muzičke škole, a grupa koja je sedela iza mene počela je da me zadirkuje. Bacili su mi papire i nazivali me raznim pogrdnim imenima, a najglasniji je bio jedan dečak. Svi u autobusu su se smejali. U trenutku sam se okrenula i rekla: 'Ok, ja sam takva kakva jesam, ali pogledaj sebe na šta ličiš, kao slamka si" - kaže Sabrina i dodaje da joj je trenutak u kojem je shvatila da se od maltretiranja može braniti sama potpuno promenio život.

 

Ivana Peters: Nasilje mi nije strano

 

Video u kojem je opisala svoju priču izdetinjstva pogledalo je više od 165 hiljada ljudi, a snimila ga je s ciljem da pomogne deci koja trenutno proživljavaju slične stvari, kako bi ih lakše prebrodili.

 

 

 

makonda-tracker