savršena od glave do pete

Kada se prva dama sveti i to radi sa stilom: Melanija Tramp jednim potezom zavila u crno modne dizajnere (FOTO)

0

Kada je Donald Tramp pobedio na američkim predsedničkim izborima i Melanija zvanično postala prva dama, brojni cenjeni modni kreatori zakleli su se da je nikad neće oblačiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

I dok su je neki žalili, a mnogi likovali zbog linča koji su joj priredili slavni dizajneri, Melanija se nimalo nije potresla zbog njihovih izjava.

 

 

Tokom posete Saudijskoj Arabiji, Vatikanu i Siciliji brižljivo je birala svaku odevnu kombinaciju, a uglavnom je nosila kreacije modne kuće Dolče i Gabana, čiji je preskupi kaput izazvao burne reakcije.

 

 

Stilista Filip Blok bojkot poznatih dizajnera nazvao je čistim glumatanjem.

 

Samo jaknica je koštala kao nečiji stan: Melanija Tramp u stajliš kombinaciji koja je Italiju ostavila bez reči, a Ameriku razbesnela (FOTO)

Ljudi iz mode su foliranti. Sad počinju da shvataju da je ona prelepa žena koja je udata za predsednika i da je čast oblačiti je", rekao je stilista Filip Blok za "The Washington Post".

Ono što je najzanimljivije u celoj priči je činjenica da Melanija službeno nema stilistu i uglavnom sama bira kreacije u kojima će se pojaviti na službenim događajima.

 

Modni stručnjaci tvrde da Amerika od Džeki Kenedi nije imala tako dobro obučenu prvu damu, a sve što bivša manekenka obuče automatski povlači niz članaka za sobom

 

Nakona analize SVIH IKADA OBJAVLJENIH FOTOGRAFIJA sa privatnog profila: Melanija Tramp - žena zarobljena u mračnoj bajci? (FOTO)

 

 

 

 

 

makonda-tracker