Nedu Ukraden pokrali studenti

1
Pevačica Neda Ukraden bila je iznenađena kada je saznala da su studenti koji su početkom maja bili na apsolventskoj ekskurziji preradili njenu pesmu Da se nadjemo na pola puta.
Foto:  Andreja Damjanović
Foto: Andreja Damjanović

U novoj verziji jedna od trenutno najslušanijih Nedinih pesma zove se Da nađemo na pola busa, a autor ovih stihova je student Draško Sekulović koji je želeo da pesmu posveti svojim kolegama iz autobusa broj deset. Dve hiljade apsolvenata Beogradskog univerziteta je tokom boravka u Španiji i Italiji uživalo uz pesmu Nede Ukraden i njenoj i u studenstkoj verziji. Popularna pevačica biće specijalni gost na after partyju koji Rapsody Travel organizuje u sredu 16. juna na splavu Kolos.

- Nije mi krivo što su me student pokrali (smeh), naprotiv to mi je veliki kompliment i dokaz da je pesma Da se nađemo na pola puta postigla veliki uspeh, zahvaljujući kome trenutno više radim i nastupam nego 1985. godine. Mislim da je ova numera uspela da ponovi uspeh pesme Zora je, i drago mi je kada čujem da nekom drugom autoru pesma posluži kao inspiracija za nešto novo. Rambo Amadeus mi se svojevremeno zahvaljivao na pesmi Zora je koju je on preradio. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću biti gost na studentskoj žurki, i sa osmehom na licu pokušaću da im ulepšam veče mojom pesmom – otkrila je Neda Ukraden za Story.rs .

Danilo Mašojević

Poslušajte deo pesme Da se nađemo na pola busa

 

 

makonda-tracker