konačna odluka?

Novi početak: Ana Kokić sa ćerkicama napuštas Srbiju? (FOTO)

0
Pop pevačicaAna Kokić je toliko oduševljena Turskom da se raspitivala o cenama stanova u Alanji.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Pevačica Ana Kokić je više puta poslovno išla u Tursku, a sada je počela da se zanima i za život tamo.

 

Ovo je već druga godina zaredom da Ana odlazi u Tursku kako bi snimila spot. Mnogo joj se svidela destinacija na kojoj je snimala i drago joj je što su je Turci dobro prihvatili. Inače, u ovoj zemlji je slučaj da se Turci dobro raspitaju ko snima na njihovoj teritoriji, a Ana je što zbog svoje lepote, što zbog neposrednosti odmah osvojila simpatije mnogih", rekao je izvor.

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

 

Budući da pevačica nema problem sa selidbama i da je navikla da sa suprugom, uspešnim vaterpolistom Nikolom Rađenom, putuje i živi u svetu, i te kako joj se svidela ideja koju joj je dao prijatelj da razmisli o kupovini stana. Kako saznajemo, odmah je pozvala Nikolu, koji se složio da bi mogli u budućnosti da kupe stan upravo u Turskoj.

 

Trebale su joj godine da se odvaži: Ana Kokić donela KONAČNU odluku, a evo kako na to reaguje Nikola (FOTO)

 

Nikola će sve dok ne završi sezonu u rumunskom klubu, biti van granica Srbije. Međutim, kada bude došao, odmah će se sa Anom baciti u potragu za dobrom nekretninom. Bitno im je i da stan bude udoban, ali i prostran kako bi njihove ćerkice kada porastu imale dovoljno mesta", objašnjava izvor.

Nikola Ani uvek pruža maksimalnu podršku, a tako je bilo i ovaj put kada je odlučila da snimi spot u Turskoj. Ekipa koja je radila novi spot i te kako je zadovoljna, a Ana presrećna što su se još jednom dobro uklopili.

 

 

makonda-tracker