sve je drugačije

U jednom trenutku svi su igrali kao Balkanci: Olivera Katarina otkriva kako je izgledala žurka sa holivudskim zvezdama IZA ZATVORENIH vrata (FOTO)

1
Glamur svetskog crvenog tepiha se ne može porediti sa bilo čime, a Olivera Katarina otkriva sve detalje noći koju će pamtiti po luksuzu i sjaju holivuda.


 

foto: Damir Dervišagić

Prvi maj me nikad nije interesovao, uvek sam slavila porodične praznike, poput slava i rođendana. Trenutno me ništa drugo ne interesuje jer samo o jednom putovanju mislim. Kada me je Jugoslovenska kinoteka pozvala i rekla da su novu kopiju poslali u Kan ne bi li naš film ponovo bio prikazan u okviru uglednog programa „Kan klasik“, bila sam presrećna i naravno da nisam mogla da odbijem tako izuzetan događaj - s nostalgijom u glasu kaže glumica i nastavlja:

Životna priča: Olivera Katarina - Burne ljubavi fatalne dive

 

Idem i sa izvesnim bolom u grudima jer moje drage kolege, s kojima sam divno radila i bez kojih ovaj film ne bi bio to što jeste, nisu više s nama - Saša Petrović, Bata Živojinović i Bekim Fehmiju. Svih tih, meni dragih ljudi, nažalost, više nema, tako da sam i zbog toga dužna da odem i da svojim prisustvom podsetim tu međunarodnu publiku na taj veliki uspeh koji su „Skupljači perja“ tada doživeli - priseća se Olivera.

Pre pola veka, kako sama kaže, dogodilo se čudo, veče i zabava o kojoj se i dan-danas priča.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker