turbulentno i neizvesno

Biološki sat mi je otkucavao kada sam zaprosila muža, a onda sam strahovala da ću roditi dete sa Daunovim sindromom: Turska glumica iz serije Sudbina o teškim trenucima

0
Postoji izreka da kada nešto ne ide po planu, ide po sudbini, a upravo ovu izreku potvrđuje i nesvakidašnja priča popularne turske glumice koju pratimo u seriji "Sudbina"
foto: Instagram
foto: Instagram

Šukran, starija snaha porodice Jorukhan iz serije "Sudbina", kod gledalaca izaziva ambivalentan stav: mnogo ih nervira, a opet i simpatična je, piše Lepa & srećna.

 

"Ona i njen muž Jakup zaiasta imaju tu zloćkastu, da ne kažem zlu stranu," objašnjava glumica Gondžegul Sunar (47) koja je tom liku udahnula život.

 

"Ali ja ih razumem. Iako najstarija snaha, što joj po tradiciji garantuje prvenstvo, Šukran je stalno u drugom planu i veoma često trpi svekrvina omalovažanja. Baš kao i Jakup očevo nepoverenje. A njih dvoje su kao lonac i poklopac, jedno drugom odobravaju čak i neverovatne poteze koje čine kako bi izbili u prvi plan, i poslovno i porodično."

 

U 53. godini postaje tata: Slavni turski glumac je za svoje dete odabrao najlepše ime (FOTO)


Šukran, uz to, bez uvijanja i taktike govori neprijatne istine. Možda je ta neka vrsta otvorenosti i jedina dodirna tačaka između lika i Gondžegul koju smo već gledali kao Nazan u "Domaćicama sa Bosfora" i Dževher, ženu koja je u "Sulejmanu Veličanstvenom" harem snabdevala skupocenim materijalima.

 

Naime, šarmantna glumica je bez uvijanja i zamršene taktike pre devet godina isprosila svog muža Marsela Zalmu, inženjera zvuka.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker