zapušila usta svima

Seka Aleksić ponovo na meti zlih jezika: Kada bi svi postupili kao ona, živeli bismo bolje - i bili manje zlobni

0
Popularna pevačica često objavljuje fotografije poklona koje dobija njen sin Jakov, što je zasmetalo nekim mamama koje je prate na Instagramu.
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Seka Aleksić od rođenja sina Jakova neprestano dobija brojne poklone, a ona se zahvaljuje onima koji joj upućuju takav znak pažnje tako što na Instagramu objavljuje fotografije malih darova.

 

Žene širom Srbije joj APLAUDIRAJU: Seka Aleksić jednom izjavom naterala mnoge da se zamisle (FOTO)

 

To je, međutim, zasmetalo nekim njenim pratiocima na društvenim mrežama, a pevačica je odlučila da ne ostane nema na negativne komentare.

 

- Meni toliko poklona stiže da ja ne mogu da ih otvorim u toku dana. Ako to znači novinama koje su napisale, daću im poklone - istakla je pevačica.

 

foto: Filip Plavčić

Seka je, inače, poznata kao jedna od domaćih zvezda koje najčešće učestvuju u humanitarnim akcijama i nesebično pomaže drugima. Štaviše, Seka je nakon što je njen sin Jakov došao na svet veliki broj poklona koje je on dobio dala u humanitarne svrhe.

 

Seka Aleksić odlučila: Zbog OVE promene život malog Jakova izgledaće potpuno drugačije! (FOTO)

 

Kako je istakla, život bi svima bio mnogo lepši kada bi s drugima delili ono što imaju.

 

- Sve te poklone koje smo dobili ja i moj sin poklonili smo deci kojoj je to neophodno i samo neka šalju ljudi, sve ću to pokloniti. Kada bi svi to radili bolje bismo živeli, a manje bismo bili zlobni - objasnila je pevačica.

 

makonda-tracker