NE KRIJE

Gabrijela Pejčev priznala ono što mnoge dame sa estrade čuvaju kao najveću tajnu: Apsolutni sam pristalica estetske hirurgije (FOTO)

0
Danas se možda malo manje ceni ko kako peva, cenjenije je to kako se izgleda. Ali svakako da je oduvek bilo lepše da je ta ista pevačica koja dobro peva, dobro i izgleda, rekla je ona.
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Gabrijeli Pejčev je trenutna preokupacija fakultet, pa je otkrila šta studira.

Ostalo mi je još pet ispita na Filološkom fakultetu, smer bugarski jezik i književnost. Od momenta kada sam počela da snimam pesme i da intenzivnije radim, završavanje studija se odužilo. Sada sam na odmoru u rodnom gradu i pošto sam blizu Sofije, iskoristila sam to da malo ubrzam proces i da se aktiviram. Biće to sve kako treba", rekla je Gabrijela.

I dok mnogi hvale Gabin izgled, ona priznaje da bi na sebi uradila neke male korekcije i da je pristalica estetske hirurgije.


Oni NISU ispratili popularne trendove u kićenju jelke: Evo šta su to totalno drugačije uradili Gabrijela Pejčev i Miloš Medenica (FOTO) 

 

 

Аpsolutni sam pristalica estetske hirurgije, ali preferiram da to bude u granicama normale i srazmerno. Zašto da neko ne popravi nešto na sebi ako nije zadovoljan izgledom? Žene nikada nisu u potpunosti zadovoljne sobom, pa ni ja. Ima nekih sitnih korekcija koje bih uradila, ali za sada ne planiram sa se time pozabavim, ima vremena za sve i ništa mi nije hitno", kroz smeh je rekla Pejčeva.

Iako bi ona na sebi uradila minimalne korekcije, ne smeta joj i kada dame, u želji da bolje izgledaju, preteraju.


Moglo je da bude drugačije: Evo zbog čega Gabrijela Pejčev nije želela da se upušta u vezu sa Acom Živanovićem (FOTO)

 

Ne mogu da pričam o tuđem izboru, jer svako radi onako kako voli i kako misli da treba, tako da ako se nekome na primer sviđaju prevelike grudi, onda podržavam, svako ima pravo na izbor", istakla je mlada pevačica.

 

 

makonda-tracker