Emotivna ispovest

Svi su mi govorili da ga ostavim kada je prvi put digao ruku na mene: Naša poznata glumica otkrila potresne detalje iz braka (FOTO)

0
Kada je prvi put podigao ruku na nju, nije imala hrabrosti da se suoči sa činjenicom da je njen suprug nasilnik. Ipak, ova priča je bila samo početak pakla koji je preživela.

 

Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao. Bila sam čak i u Sigurnoj kući",  ispričala je glumica, koja se pre tri godina razvela od nasilnog supruga.

Početak naše ljubavne priče ličio je na bajku, a onda je počelo nasilje: Voditeljka RTS-a se izvukla iz kandži nasilnika i dokazala da srećan kraj ipak postoji (FOTO)

Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine." 

Nasilje nad ženama: Kako prepoznati nasilnika pre nego što bude kasno

 

Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela - rekla je je Tijana, koja je nasilnika tužila.

makonda-tracker