istinita priča

Početak naše ljubavne priče ličio je na bajku, a onda je počelo nasilje: Voditeljka RTS-a se izvukla iz kandži nasilnika i dokazala da srećan kraj ipak postoji (FOTO)

0
Danas je srećna i zaljubljena žena, ali na strahovito iskustvo nije zaboravila. Naprotiv, podelila ga je javno kako bi svim ženama koje su se našle u istoj situaciji otvorila oči i stavila do znanja da se do sreće uvek može naći put
foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a Irina Ivić bila je žrtva psihičkog nasilja. O ovoj teškoj temi ona je odlučila javno da progovori i pomogne ženama koje imaju isti problem. 


Ona je pre izvesnog vremena je svoju potresnu priču objavila na blogu. Na svu sreću, uspela je da se izvuče iz svega, uz pomoć i podršku porodice i prijatelja.

 

Prenosimo deo njene potresne ispovesti:


Moja priča nije priča o fizičkom nasilju. Nisam živela zarobljena u klopci psihičkog zlostavljanja, ali jesam u začaranom krugu emotivne vrteške koja se stručno zove psihoza.

To je stanje kroz koje su prošle sve žene, žrtve partnerskog ili porodičnog nasilja. I stanje u kojem mnoge žive, znajući da nisu srećne, ali ne znajući šta je uzrok tome.

 

Marina Abramović o odrastanju u Beogradu: Majka ju je gađala pepeljarom, pokušala je za izvrši samoubistvo, a to je samo deo potresne ispovesti

 

Nastavak priče pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker