decenija ljubavi

Vesna Đogani ga ljubomorno čuva samo za sebe: Ne dozvoljavam da se treća osoba umeša u naš brak! (FOTO)

0
Vesna i Đole Đogani već skoro petnaest godine čine jedan od najskladnijih brakova na domaćoj muzičkoj sceni.
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Vesna se pojavila u Đoletovom životu kao nova pevačica njegove popularne dens grupe. Par godina kasnije postala je njegov životni saputnik.

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Iako su brojnim spekulacijama o netrpeljivosti između Vesne i bivše Đoletove supruge Slađane Delibašić pokušali da naruše mir i bračnu idilu ovom paru, Đole je mudro ovu situaciju, kao i mnoge pre toga, iskoristio i unovčio snimivši čuveni duet sa svojom bivšom i sadašnjom suprugom.

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

 

Razlika u godinama između Vesne i Đoleta, iako velika, nikada nije predstavljala problem. Vesna kaže da to što je mlađa 22 godine samo pomoglo jer je uz Đoleta sazrela i postala mudrija.

 

Ovako iskreno raduju se samo deca: Vesna Đogani objavila neodoljiv porodični snimak i raznežila hiljade fanova (VIDEO)

 

Nastavak priče pogledajte na sledećoj strani..

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Nakon deceniju i po, koliko su zajedno, Vesna je sigurna u zajednicu koju je izgradila sa poznatim denserom i tvrdi da ih ništa ne može poremetiti.

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Brak je kao institucija spušten na najniži mogući nivo, ali ja se ne plašim za svoj brak jer se Đole i ja dovoljno dobro poznajemo i još na početku smo se dogovorili kako će funkcionisati naš privatni, a kako poslovni život. Ne dozvoljavam nikad da se neka treća osoba umeša u naš brak. To se odnosi i na rodbinu. Naš brak se temelji na poverenju, poštovanju i našem trudu da ga održimo i zato verujem da niko ne može da ga poremeti"

Pored vežbanja, kao i svako pravo žensko, Vesna na svakom putovanju da sebi oduška kada je šoping u pitanju, zbog čega je Đole najčešće kritikuje.

 

Nežni trenuci sa ćerkom: Vesna Đogani u zagrljaju mezimice

 

"Stalno sebe ubeđujem da sam štedljiva, ali eto Đole me uvek opominje. On ne razume da nikad nemam dovoljno stvari. Pritom sam ja preko cele nedelje sa klincima, tako da kada dođe vikend i kada negde otputujemo, ja sam kao puštena na slobodu i onda potpuno sebi dam oduška", kroz smeh otrkiva Vesna.

Iako važe za jedne od najplaćenijih pevača u dijaspori, Vesna tvrdi da sebi nikada ne bi dozvolila da se javno razmeće i hvali materijalnim stvarima.

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

"Statusni simboli su se danas potpuno promenili i stanje u zemlji je takvo da ja zaista nemam obraza da pokazujem šta imam, a šta nemam. Smatram da sam sve što imam jako teško zaradila. S druge strane, na neki način ne opravdavam, ali razumem mlađe generacije u ovom poslu koje često ističu šta i koliko imaju, jer se uvek setim svojih početaka i prvih zarađenih para, kada sam otišla i kupila pet parfema, kao pravo seljače i pet istih haljina, presrećna što sam to zaradila".

 

 

makonda-tracker