sve tajne

Za njim su uzdisale i Madona i Barbra Strajsend dok ga OVA dama nije osvojila zauvek: Poznati holivudski zavodnik danas puni 80 godina! (FOTO)

0
Dugo su kružile priče po Holivudu da nijedna poznata dama nije odolela ovom slavnom glumcu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da mu nadimak Profesionalac veoma dobro stoji, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu svedoči činjenica da je ostao do danas najpopularnija holivudska ličnost.

 

Životna priča – Džeki Kenedi: Život satkan od tajni, skandala i prevrata

 

Čuveni Voren Biti, koji svojim šarmom i u osamdesetoj godini osvaja svet, rođen je 30. marta 1937. u gradu Ričmondu u Virdžiniji. Potiče iz glumačke porodice, pa nije ni čudo što je, zajedno sa svojom starijom sestrom Širli Meklejn, krenuo put Holivuda. Njihova majka Ketlin Korin Meklin, nastavnica glume iz Kanade, glavni je “krivac” za to. Pre nego što je stekao svetsku glumačku slavu, s devetnaest godina je došao u Njujork, gde je radio kao fizički radnik na izgradnji tunela Linkoln.

 

foto: Profimedia

 

Zanimljiv podatak je da nikada nije sarađivao sa svojom sestrom. Pored toga što se bavio glumom, Biti je režiser, producent i scenarista koji potpisuje mnogo slavnih filmova, za koje je dobijao mnogobrojne nagrade. Može se reći da je, čim je kročio u filmski svet, stekao svetsku slavu. Za to je zaslužana njegova prva uloga - u filmu “Sjaj u travi” 1961.godine. Od tada su za njim uzdisale sve žene, a Holivud ga pamti kao najvećeg zavodnika. Naime, spektakulisalo se da je spavao sa 12.775 žena.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker