sve tajne

Za njim su uzdisale i Madona i Barbra Strajsend dok ga OVA dama nije osvojila zauvek: Poznati holivudski zavodnik danas puni 80 godina! (FOTO)

0
Dugo su kružile priče po Holivudu da nijedna poznata dama nije odolela ovom slavnom glumcu.

 

 

foto: Profimedia

 

Kada su ga pitali da li je zaista takav ženskaroš, rekao je:

 

Razmislite o tome. Seks sa 12.775 osoba. To znači da sam spavao sa više ljudi dnevno i da nije bilo prilike da ponovim seks sa istom osobom.

 

Time je legendarni glumac stavio do znanja da su ove priče daleko od istine.

Šarmanti Voren je voleo slavne žene, a mnogi tvrde da je zaveo: Madonu, Mariju Kalas, Brižit Bardo, Klaudiju Kardinale, Liv Ulman, Džejn Fondu, Džoni Mičel, Dajen Kiton, Natali Vud, Šer, Eli Mekfirson, Bjanku Džeger, Iman, Barbru Strajsend, Džuli Kristi.

 

Otkrivene najbizarnije želje bivše prve dame Amerike: Zašto je Džeki Kenedi bila opsednuta mladim holivudskim glumcima

 

S više partnerki doživeo je “ljubav“ na snimanju, pa mnogi smatraju da je glumac lako padao na šarm svojih koleginica. Sve vanbračne veze trajale su mu u proseku do pet godina. Interesantan je i podatak da se priča da je Karli Sajmon napisala pesmu “You're so vain“ baš inspirisana Bitijem, što je Karli jednom prilikom i potvrdila.

 

Ako sam i grešio u odnosima sa ženama, to je samo zato što sam bio zavistan od ljubavi. Ako sam bio ludo zaljubljen, a nije išlo sve kako bi trebalo, moji kreativni impulsi bi sublimirali. Počeo bih odmah da tražim drugu, jer sam mislio da je prethodna bila greška i da je najbolje da odem…”

 

Ipak, sve se preokrenulo u njegovom životu kada je upoznao Anet. Pozvao ju je na večeru zbog uloge u filmu "Bugsy" i odmah se razvila obostrana ljubav koja je krunisana brakom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker