svi su bili veseli!

Svojim prelepim glasom je uveličala slavlje: Lena Kovačević prvi put otkrila detalje svadbe Novaka Đokovića

0
Mnogo fanova slavne džez umetnice ne zna da je ona bila jedna od izvođača zaduženih za romantičnu atmosferu na venčanju našeg teniskog asa.

 

foto: Promo

Ćerka čuvenog dramskog pisca Dušana Kovačevića jedan je od najuspešnijih džez umetnika u Srbiji, a za svoje obožavaoce je spremila pravu poslasticu u prvim danima proleća - novi hit! Pesmu Zauvek, koju je prekjuče promovisala, Lena će snimiti i na engleskom jeziku.

 

EKSKLUZIVNO LENA KOVAČEVIĆ: Pogledajte PRVI novi spot za pesmu Zauvek!

 

- Želja je da se negde malo izađe iz okvira Srbije. Sa dvoje male dece znam koji su mi prioriteti. Realno mislim da mi u Srbiji ne smemo da zaboravimo da imamo velike šanse da se granice nekako otvore. Evo, konkretno pesma Pick Up, koju sam pisala, bila je premijerno izvedena u Njujorku na radiju koji broji 31 milion slušalaca, a ja sam za to vreme pevala pedesetak kilometara od Beograda na jednom lepom džez festivalu. Svet je postao globalno selo putem interneta. Volela bih da radimo i na srpskom i na engleskom, pa ćemo videti šta će da bude - rekla je Kovačevićeva.

 

foto: Story Arhiva

Lena ističe da ne voli da je nazivaju pevačicom.

 

- Kad danas kažete pevačica, to je, nažalost, postalo degradirano, jer ispadne da svako to može da bude. U ono doba bivše Jugoslavije mislim da smo imali mnogo veću konkurenciju i tada nije mogao da se bavi time svako ko želi. Nažalost, ta profesija je vrlo degradirana, tako da je meni draže da kažem da sam muzičar.

makonda-tracker