svi su bili veseli!

Svojim prelepim glasom je uveličala slavlje: Lena Kovačević prvi put otkrila detalje svadbe Novaka Đokovića

0
Mnogo fanova slavne džez umetnice ne zna da je ona bila jedna od izvođača zaduženih za romantičnu atmosferu na venčanju našeg teniskog asa.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

U razgovoru za Kurir Lena je otkrila detalje iz privatnog života, kao i da je najslavniji par kome je pevala Novak i Jelena Đoković.

 

Jelena Đoković: Beba stiže krajem leta (FOTO)

 

- Bila mi je velika čast da pevam na njihovoj svadbi. Oni, ali i cela porodica Đoković su toliko topli i dragi ljudi. Pevala sam na Svetom Stefanu dan pred njihovo venčanje, to je bila praktično ceremonija dočeka gostiju, što je bilo posebno lepo. Posle sam čula i od njih da im je to zapravo bio najlepši trenutak. Osećala se stvarno lepa energija te večeri. To ću pamtiti celog života. Bilo je božanstveno, naježila sam se - kaže Lena, a na pitanje ko je bio najveseliji, odgovara:

 

- Pa, mlada i mladoženja. Šalim se, svi su bili veseli!

foto: Profimedia

Detalji o svadbi bili su strogo čuvana tajna.

 

Evo o čemu se ZAPRAVO radilo: Novak Đoković progovorio o snimku koji je munjevito obišao Srbiju

 

- Poštovala sam to, jer razumem tu filozofiju. Kao što znate, ni ja nisam slikala svoje venčanje. To je intiman događaj. Tako da sam taj njihov izbor sasvim razumela i uopšte mi nije bilo teško da ćutim o tome jer ja ćutim i o svojim sopstvenim stvarima - kaže Lena.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker