izlanula se

Tu objavljuje SVE ono što joj menadžeri nikad ne bi dozvolili: Adel otkrila da ima TAJNI profil na Tviteru!

0
Britanska pevačica obožava da komunicira sa svojom publikom tokom koncerata, ali je na društvenim mrežama veoma suzdržana. Međutim, ne uvek!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Adel često u pauzi između pesama ćaska s fanovima, pa je tako tokom nedavne turneje u Australiji na ovaj način otkrila da se zaista udala za svog dugogovišnjeg partnera Sajmona Koneckija, da je ne zanima što je porede s Fionom iz Šreka jer ipak nosi Givenchy haljine i još mnogo toga.

 

7 krojačica ju je šilo 1.500 sati! O ovoj Adelinoj haljini će se pričati GODINAMA (FOTO)

 

Najnovija tajna koju je Adel podelila s obožavaocima jeste da ima tajni nalog na društvenoj mreži Tviter.

 

- Bila sam na Tviteru sinoć. Oni ne znaju da imam tajni nalog - dobro, sada ipak znaju jer sam se izlanula. A kad kažem oni mislim na moj menadžmet - rekla je pevačica.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kako je objasnila, ljudi koji brinu o njemu imidžu i karijeri ne žele da ona koristi ovu društvenu mrežu jer ne umre uvek da drži prste podalje od tastature.

 

Porodična drama slavne pevačice: Adelin sin umalo oslepeo tokom njenog nastupa!

 

- Umela sam često da napišem ili kažem nešto što ne treba, zbog čega su mi zabranili da koristim Tviter - priznala je Adel.

 

Ovo nije prvi put da britanska zvezda govori o svojim mukama s Tviterom - u jednom intervjuu 2015. godine je priznala da je ranije koristila ovu društvenu mrežu kad popije koju kapljicu više, ali da je s tim prestala.

 

makonda-tracker