Proslava

Test ljubavi i strpljivosti za Bali bega: Šarmantni glumac pio SLANU kafu zbog NJE?! (FOTO)

1
Ritualna kafa u koju devojka stavlja so, a momak treba da je popije uprkos odvratnom ukusu - test je njegove ljubavi, strpljivosti i spremnosti da na pravi način rešava sve ono što će im se naći na zajedničkom životnom putu...

 

Jesi li popio slanu kafu?

Mogli su da slave u najluksuznijim hotelima i na bilo kom mestu na planeti, ali oni su odabrali skromni roditeljski dom, komentarišu mnogi. Radoznali novinari nisu mogli a da Buraku ne postave ono čuveno:

Jesi li popio slanu kafu?"

No, umesto njega vragolasto je odgovorila Fahrije:

Popio je, popio!"

Reč je, naravno, o ritualnoj kafi u koju devojka stavlja so, a momak treba da je popije uprkos odvratnom ukusu. Jer to je test njegove ljubavi, strpljivosti i spremnosti da na pravi način rešava sve ono što će im se naći na zajedničkom životnom putu.

 

A dok su ih paparaci snimali, ljubavlju opijeni verenici nenametljivo su pokazivali svoje burme. Zaista su opijeni i uzbuđeni, nema sumnje! Jer su na istanbulskom aerodromu zaboravili Burakovog tatu, mamu, sestru, zeta, sestrića i sedam kofera! Jednostavno su odlepršali držeći se za ruke!

 

Pored njega ćete zaboraviti Bali bega: Novog turskog zavodnika nećete moći da izbijete iz misli (FOTO)

 

Buraku i Fahrije među prvima je stigla čestitka koju, bar prema pisanju medija, uopšte nisu očekivali – od Neslihan Atagul, Nihan iz "Beskrajne ljubavi".

 

Da podsetimo, zbog verbalnog sukoba s Kadirom Doguluom, Burak i Fahrije nisu bili na Kadirovom i Neslihaninom venčanju prošlog jula. Otada, su, prema pisanju tabloida, potpuno zahladneli odnosi između Buraka i Neslihan koji svakodnevno pred kamerama glume zaljubljeni par. A njena čestitka je znak da se odnosi polako popravljaju.

makonda-tracker