Proslava

Test ljubavi i strpljivosti za Bali bega: Šarmantni glumac pio SLANU kafu zbog NJE?! (FOTO)

1
Ritualna kafa u koju devojka stavlja so, a momak treba da je popije uprkos odvratnom ukusu - test je njegove ljubavi, strpljivosti i spremnosti da na pravi način rešava sve ono što će im se naći na zajedničkom životnom putu...
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Sad i zvanično vereni, Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit u nedelju 12. marta iz Nemačke su se vratili u Istanbul, piše Lepa i srećna. Na aerodromu su ih dočekali dežurni paparaci i, naravno, pokušali da saznaju što više detalja o radosnom događaju. Vidno uzbuđen i presrećni, Fahrije i Burak su im otkrili da se sve odvijalo u krugu porodice.

 

Očekujete luksuz, svilu i kadifu, ali iznenadićete se: Ovde živi Bali Beg! (FOTO)

Zaista sam uzbuđen i srećan!," često je ponavljao zgodni glumac za kojim luduju devojke širom Balkana.

U Nemačku sam otišao s porodicom pa smo od Fahrijinih roditelja zatražili njenu ruku. Sve se odvijalo prema našoj tradiciji i običajima, a slavlje smo organizovali u Fahrijinom rodteljskom domu, jer smo poštovali pravilo da veridbu priređuje devojačka a svadbu momačka strana.

Upravo je taj detalj oduševio i raznežio njegove zemljake. Naime, na fotografijama koje je glumac objavio na društvenim mrežama po zavesama u pozadini jasno se vidi da je veridba u privatnoj kući.

 

makonda-tracker