Zbogom Brus Li: Tuča zbog obožavateljke

Pevač novosadske grupe Zbogom Brus Li Slavko Matić i gitarista Branislav Smuk potukli su se pre koncerta u Ljubljani zbog jedne obožavateljke, na koju su obojica bacila oko.
0
1 / 2

Fizičkom obračunu prethodila je svađa oko devojke Vanje, koja se svidela obojici članova ovog benda, koji s velikim uspehom nastupa po bivšim jugoslovenskim republikama. Pošto nisu mogli da se verbalno dogovore ko ima prednost u ovom slučaju, prešli su na fizičke argument i razračunali se rvanjem.

Deblji kraj je izvukao pevač Slavko, koji je završio sa masnicom na oku, posledicom udarca malom pljoskom, dok je gitarista Smuk prošao sa lakšim nagnječenjem rebara od Slavkovog kolena.

Kada su shvatili da su preterali, kolege iz benda su se pomirile uz pivo, pošto Vanja nije bila zainteresovana ni za kakve kontakte ni sa jednim od aktera tuče, a na koncert je i inače došla sa dečkom.

Koncert grupe Zbogom Brus Li održan je u punom klubu Tovarna Rog u Ljubljani, kao da se ništa nije desilo, iako je masnica na pevačevom oku bila vrlo vidljiva.

makonda-tracker