neočekivani sunovrat

Prokletstvo Kejtine haljine za veridbu: Kako je vojvotkinja od Kembridža donela POTPUNU PROPAST kreatorki (FOTO)

0
Supruga princa Vilijama više puta je lansirala u zvezde modne dizajnere koji ranije nisu bili naročito poznati, ali postoji i neko kome je donela sunovrat.

 

foto: Profimedia

Ironično – kada je Kejt obukla haljinu, počela je nevolja. Naša prodaja se udvostručila, ali nisam imala dovoljno novca da finansiram proizvodnju na tako visokom nivou. Banka je odbila da mi da kredit, a fabrika je vrištala da platim račune. Trebao mi je investitor", ispričala je Danijela.

Njena prijateljica Kamila Al-Fajed otkupila je 51 odsto udela u kompaniji i ispočetka je, kaže Danijela, sve bilo dobro. Kamila je postala direktorka, a Danijela kreativna direktorka. Ali Danijela je 2013. godine napustila kompaniju i modna marka Issa je propala.

 

Njihovo vaspitanje je do sada bilo prava MISTERIJA: Evo čemu Kejt Midlton uči svoju decu (FOTO)

Otišla sam jer više nisam mogla da podnesem stres, kosa mi je osedela i počela da opada. Slomilo mi je srce to što sam morala da gledam kako nestaje posao koji sam sama izgradila u proteklih desetak godina. Dve godine ništa nisam dizajnirala. Bilo je to bolno, ali uvek sam verovala: ono što te ne ubije, ojača te. Mnogo sam se bavila jogom i putovala svetom", rekla je Danijela Helajel koja se vraća u modu s novom markom Dhela.

Dizajnirala je kolekcije za sezone proleće/leto i jesen/zima koje sadrže od 80 do 100 modela. Da li će nadmašiti jednu, ali vrednu Kejtinu haljinu, pitanje je...

 

makonda-tracker