neočekivani sunovrat

Prokletstvo Kejtine haljine za veridbu: Kako je vojvotkinja od Kembridža donela POTPUNU PROPAST kreatorki (FOTO)

0
Supruga princa Vilijama više puta je lansirala u zvezde modne dizajnere koji ranije nisu bili naročito poznati, ali postoji i neko kome je donela sunovrat.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je 2010. godine Kejt Midlton objavila veridbu sa princom Vilijamom obučena u plavu haljinu do tada nepoznatog brenda Issa, dizajnerke Danijela Helajel je preko noći postala najtraženija osoba u Londonu. Haljina je rasprodata za pet minuta, a nove narudžbine pljuštale su sa svih strana.

 

Slatka tajna lepote Kejt Midlton: Napravite ovu masku i imaćete kožu kao princeza

 

Haljina na preklop od svilenog žerseja, dužine do kolena, poput one u kojoj je Kejt objavila veridbu u trenutku je postala klasik koji su nosile zvezde poput Dženifer Lopez, Skarlet Johanson, Dženifer Hadson i Kire Najtli.

 

foto: Profimedia

Ovaj elegantni model pogodan za sve prilike, od posla do svečanog koktela, prodavao se u 43 države. Ali samo tri godine kasnije, Danijela Helajel i njen brend Issa su nestali iz modnog sveta.

 

Danijela je nedavno otkrila da ju je takozvani Kejt efekat samo nakratko lansirao visoko u zvezdanu orbitu, a potom se sunovratila u ponor. Kaže da nije imala pojma da će Kejt da obuče haljinu koju je dizajnirala i nije bila spremna za pomamu koja je usledila.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker