borba za život

Bila je na rubu smrti, ali njegova ljubav ju je spasila: Ispovest čuvenog Zehira iz serije Beskrajna ljubav će vas sigurno rasplakati (FOTO)

0
Turski glumac kojeg trenutno gledamo rame iz rame sa markantnim Bali-begom otkrio je potresnu priču koja je mnoge rastužila.

 

 

A post shared by Sema Ergenekon (@semaergenekon) on


 

Kad sam izgubila kosu, trepavice, nisam se usuđivala da se pogledam u ogledalu, ali on mi je iz srca ponavljao: "Mnogo si lepa, ljubavi"." Sema i danas, kad je izlečena, o tome priča kroz suze. "To što je tada učinio za mene nikad ne mogu zaboraviti."

Rođen je na selu, diplomirao je na matematičkom fakultetu i prezire medije: 6 neverovatnih činjenica o najvećem turskom zavodniku (FOTO)

 

 

Bolest je iza njih, ali i dalje se leče od trauma koje su preživeli.

Na psihoterapiju idemo odvojeno, ali kod istog terapeuta," priča Sema i dodaje: "A samo nekoliko godina ranija muža nikako ne bih mogla da nagovorim na tako nešto. Ovo iskušenje je izmenilo nas oboje."

Očekujete luksuz, svilu i kadifu, ali iznenadićete se: Ovde živi Bali Beg! (FOTO)

 

"Postao sam mnogo strpljiviji," kaže Ugur koji često tumači Semine likove, pa je tako bio Džunejt u "Ljubav, vera, nada", Sejis u "Karadaji".

 

I još jednom sam se zaljubio u Semu. Svakoga dana po hiljadu puta zavaljujem Bogu što mi je drugi put omogućio da budem s njom. I svaki dan započinjem molitvom za njeno zdravlje."

 

Zahvalna je i Sema koja danas život ne uzima zdravo za gotovo, a muževe rečenice prepune ljubavi i nežnosti širi dalje kroz usta svojih junaka. Jedna od njih je i "moj dobri danu, moj anađele jutra" koju je, uz njegovu dozvolu, naravno, koristila u "Prljavom novcu".

 

Tekst: Milena Ranisavljević

 

makonda-tracker