borba za život

Bila je na rubu smrti, ali njegova ljubav ju je spasila: Ispovest čuvenog Zehira iz serije Beskrajna ljubav će vas sigurno rasplakati (FOTO)

0
Turski glumac kojeg trenutno gledamo rame iz rame sa markantnim Bali-begom otkrio je potresnu priču koja je mnoge rastužila.

A ona mi je samo rekla: "Nema potrebe da se uzdržavaš preda mnom". Već sledećeg trenutka počeo sam da ridam. Potom je nakon prvog šoka došao užasan strah, kao da je bomba eksplodirala u našem životu. Plakao sam često, ali nikome nisam mogao da se poverim. Sema je prolazila kroz fazu odbijanja, činio sam sve što mogu da me ne isključi iz svog života. Jer ona mi je ono najdragocenije što imam."

 

Vrlo brzo smo se zbližili: Turska glumica Zerin otkrila detalje svog odnosa sa Bali-begom (FOTO)

 

 

Život ih ni u mladosti nije mazio, ali se oni nisu predavali. Ugur, deveto dete iz siromašne porodice s juga Turske, zbog školovanja detinjstvo je proveo po internatima, radio svašta i strpljivo gradio karijeru.

 

 

A post shared by Uğur Aslan (@uguraslanofficial) on

 

Bez oklevanja je prihvatio da sam izdržava porodicu kad je Sema napustila posao, rešena da se posveti pisanju scenarija. Tokom 17 godina braka Sema je postala zvezda u svojoj struci. No, uprkos tome, ostala je jednostavna i odana majka i supruga, što Ugura i danas fascinira.

 

Često se dešavalo da se zagrlimo i zajedno glasno plačemo. To čovek jednostavno ne može da kontroliše," objašnjava glumac.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker