borba za život

Bila je na rubu smrti, ali njegova ljubav ju je spasila: Ispovest čuvenog Zehira iz serije Beskrajna ljubav će vas sigurno rasplakati (FOTO)

0
Turski glumac kojeg trenutno gledamo rame iz rame sa markantnim Bali-begom otkrio je potresnu priču koja je mnoge rastužila.
foto: Instagram
foto: Instagram

Turski glumac i pevač Ugur Aslan (45), koga upravo gledamo kao Zehira, Kemalovu desnu ruku u hit seriji "Beskrajna ljubav", tokom 2014. prošao je kroz teško iskušenje. I iz njega izašao čvršći, jači. I plemenitiji! Tako u poslednje vreme svake godine obavezno održi koncert u okviru kampanja koje pomažu obolelima od raka.

 

Romantika se ne može kupiti novcem: Bali-beg je ovim gestom održao pravu lekciju svim muškarcima! (FOTO)

 

Jer on vrlo dobro zna kako se srećan i idiličan život preko noći može pretvoriti u pravu moru kad njime ovlada strah od gubitka voljene osobe, piše Lepa & srećna.

 

Njegova priča o veri, ljubavi, nadi i borbi za spas supruge Seme Ergenekon (40), poznate scenaristkinje koja potpisuje kultne serije "Gumuš", "Sila", "Ljubav, vera, nada", "Karadaji", "Prljav novac i ljubav", služi kao ohrabrenje i podrška svima koji se sureću sa teškom bolešću.

 

U šoku nakon saopštenja da Sema ima rak, otišli smo na kafu da se priberemo. Osećao sam se bezizlazno, sve što sam hteo da joj kažem delovalo mi je glupo," ispričao je Ugur u jednom intervjuu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker