iskreno

Vrlo brzo smo se zbližili: Turska glumica Zerin otkrila detalje svog odnosa sa Bali-begom (FOTO)

0
Glumica koja tumači Lejlu u seriji Beskrajna ljubav otkrila je sve detalje svog odnosa sa najvećim turskim zavodnikom.

 

Sa Lejlom se preklapa i u još nekim životnim pogledima:

 

Baš kao Lejla, ni ja ne volim bespotrebne i beskorisne detalje niti volim da gomilam stvari. Sve ono što mi ne treba ili mi se ne dopada, jednostavno bacim. Ona je sačuvala jednu svesku, po meni i to je nepotrebno. Sve dobre stvari držim u svom um, kad on nestane i one će nestati. Ne volim da ostavim traga za sobom, već da poput suvog lista jednostavno i prirodno nestanem. To važi i za moje slike."

Pored sličnih karakternih osobina Zerin i Lejla imaju isti stav i kad je reč o Buraku Ozčivitu, popularnom Bali begu koji u seriji igra Kemala:

 

Kad s nekim prvi put radim, u početku tu osobu držim na odstojanju, nisam odmah intimna s njom," otkriva glumica koja je u nekoliko serija igrala s Kivančem Tatlitugom.

Njihova ljubav je nenadmašna, ali ona nije najvažnija žena u životu Bali-bega: Ova dama je šokirala njegove obožavateljke! (FOTO)

Međutim, Burak je tako pristupačan i gospodstven, i vrlo brzo smo se zbižili. Neverovatno je disciplinovan, vredan. On ne dozvoljava da ga drugi čekaju, na snimanje uvek dolazi spreman. Ma, zaista je sladak i zgodan momak, ne obožavaju ga devojke bez razloga. "

 

makonda-tracker