iskreno

Vrlo brzo smo se zbližili: Turska glumica Zerin otkrila detalje svog odnosa sa Bali-begom (FOTO)

0
Glumica koja tumači Lejlu u seriji Beskrajna ljubav otkrila je sve detalje svog odnosa sa najvećim turskim zavodnikom.
foto: Instagram
foto: Instagram

Turska pozorišna, filmska i TV zvezda Zerin Tekindor (53) kaže da ima sličnosti sa Lejlom, likom koji tumači u popularnoj seriji "Beskrajna ljubav", piše Lepa & srećna.

 

Na prvom mestu njih dve dele strast prema slikanju i bojama. No, slikanje za Zerin nije samo hobi koji joj pomaže da uspostavi ravnotežu u životu već nasušna potreba.


Romantika se ne može kupiti novcem: Bali-beg je ovim gestom održao pravu lekciju svim muškarcima! (FOTO)

 

A da je uspešna u tome govori činjenica da je do sada imala desetak samostalnih izložbi, između ostalog u Berlinu, Štutgartu i Majamiju.

Kroz slike želim da posmatraču približim fantastičan pozorišni svet. Moje žene imaju bujnu kosu, lažne trepavice i mnogo šminke, preteran nakit i živopisnu odeću. To su samouverene dame koje prave svoje izbore, duhovite i intrigantne. U njihova osećanja ne možeš biti siguran, jer one tako žele," objasnila je u jednom intervjuu svoje slikarstvo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

A post shared by Zerrin Tekindor (@zerrintekindor) on

 

Zerin smo prvi put gledali kao Madmoazel u "Zabranjenom voću", što joj je i bila prva veća uloga u serijama. Otada ona stalno igra plemenite, elegantne žene.

 

Lejla je prava dama, ali ima svoja kruta pravila. Posle prvog čitanja zapitala sam scenaristu zašto nimalo nije duhovita. Posle sam shvatila da je njihovo viđenje lika ispravno, u protivnom bih je ja odmah pretvorila u Zerin. A suština glume nije da lik postane kao ti već da ti uđeš u lik,"objašnjava glumica koja sa godinama postaje sve lepša, pa je mediji nazivaju ženom u čijim tamnim očima sija hiljadu zvezda.

Ovo je ljubav, a ne biznis: Bali-beg i njegova verenica su odbacili ponudu od dva i po miliona (FOTO)

Impresionirana sam i time što Lejla nije vezana za prošlost. I ja se ne osvrćem na ono što je bilo, jer život je put. Ne znam kad će se završiti, ali to i nije važno, bitno je samo putovanje. Nikad ne kažem "ovde je dobro, ovde ostajem". Imamo samo jedan život i želim da on bude stalno putovanje. Mrzim da gledam stare fotografije, video-snimke. Čak ne gledam ni snimke iz detinjstva mog sina Hire. Srećnijom me čini ako sina u detinjem uzrastu vidim u snovima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Sa Lejlom se preklapa i u još nekim životnim pogledima:

 

Baš kao Lejla, ni ja ne volim bespotrebne i beskorisne detalje niti volim da gomilam stvari. Sve ono što mi ne treba ili mi se ne dopada, jednostavno bacim. Ona je sačuvala jednu svesku, po meni i to je nepotrebno. Sve dobre stvari držim u svom um, kad on nestane i one će nestati. Ne volim da ostavim traga za sobom, već da poput suvog lista jednostavno i prirodno nestanem. To važi i za moje slike."

Pored sličnih karakternih osobina Zerin i Lejla imaju isti stav i kad je reč o Buraku Ozčivitu, popularnom Bali begu koji u seriji igra Kemala:

 

Kad s nekim prvi put radim, u početku tu osobu držim na odstojanju, nisam odmah intimna s njom," otkriva glumica koja je u nekoliko serija igrala s Kivančem Tatlitugom.

Njihova ljubav je nenadmašna, ali ona nije najvažnija žena u životu Bali-bega: Ova dama je šokirala njegove obožavateljke! (FOTO)

Međutim, Burak je tako pristupačan i gospodstven, i vrlo brzo smo se zbižili. Neverovatno je disciplinovan, vredan. On ne dozvoljava da ga drugi čekaju, na snimanje uvek dolazi spreman. Ma, zaista je sladak i zgodan momak, ne obožavaju ga devojke bez razloga. "

 

makonda-tracker