Kim Kardašian i Kristijano Ronaldo: Uhvaćeni na delu

1
Američka starleta Kim Kardašian i portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo opaženi su kako se ljube u jednom restoranu u Madridu.

Nakon što je odigrao utakmicu za svoj Real Madrid, slavni portugalski golgeter i reprezentativac Kristijano Ronaldo izveo je na večeru Kim Kardašian, zvezdu američkih rijaliti programa. U restoranu su se, osim uživanja u hrani, Kim i Kristijano sve vreme šalili i dobro zabavljali, da bi u jednom trenutku počeli strastveno da se ljube. Prema navodima očevidaca, novopečeni par kasnije se tokom večeri zaputio ka Kristijanovom hotelu gde su proveli naredna četiri sata.

Nakon nedavnog raskida trogodišnje veze sa sa profesionalnim ragbistom Redžijem Bušom, atraktivna crnka već je bila dovođena u vezu sa jednim fudbalerom, engleskim igračem Vejnom Bridžom, sa kojim redovno razmenjuje SMS poruke. Što se Ronalda tiče, dokaz da nije imun na američku lepotu jeste i to što se prošlog leta u jednom losanđeleskom klubu razuzdano provodio sa naslednicom hotelske imperije, Paris Hilton.

Vera Rakić

makonda-tracker