pevačica prvi put progovorila o tome

Otac Rade Manojlović postavio uslov da bi upoznao Harisa: Sve do tada ne želim da vidim tvog dečka

0
Rada Manojlović i Haris Berković već više od godinu dana uživaju u vezi, ali pevačicin otac još uvek ne želi da upozna njenog izabranika.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Spekulisalo se da Radin otac nije zadovoljan njenim izborom dečka, pa je ona rešila da otkrije o čemu se zaista radi.

 

Nije mu pošlo za rukom da sakrije: Otac Harisa Berkovića otkrio šta zapravo misli o Radi Manojlović

 

Kod nas je to malo čudno, ali meni je to na neki način komično. Moj otac, koji me je uvek vaspitavao da budem dobra i fina devojka, nikada mi ništa nije branio. Jednostavno, čovek je postavio neka pravila u kući i očekivao je da ih svi mi poštujemo, pa je tako meni nedavno rekao da ga još ne upoznajem sa dečkom. Meni je to u prvom trentuku bilo mnogo čudno, a potom sam ga upitala: ''Pa čekaj, tata, zbog čega?'', na šta je on meni rekao: ''Onog trenutka kada budeš bila spremna da se venčaš sa njim i započneš zajednički život, tada možeš da me upoznaš. Sve do tada ne želim da vidim nijednog tvog dečka", rekla je Rada.

foto: Dragan Kadić

Pevačica je ispričala da poštuje odluku svog tate, i da joj to ne predstavlja nikakav problem. 

 

Otkazali su sve obaveze i povukli se iz javnosti: Ovakve trenutke Rada Manojlović i Haris Berković čuvaju samo za sebe (FOTO)

 

Odlučila sam da tu njegovu odluku poštujem. Kada budem rešila da se venčamo, otići ćemo u moje rodno Četereže i upoznati ga sa porodicom", rekla je Rada u emisiji "Magazin In".

makonda-tracker