humanitarna akcija

Takmičar Zvezda Granda uputio hitan apel: Pomozite da mojoj mami ne odseku obe noge

0
Dražen Paunović odrekao se karijere kako bi pomogao majci Violeti, koja boluje od dijabetesa i potrebna joj je proteza za koju je treba skupiti 880.000 dinara.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Violeta Peković (44) iz Ćuprije već 12 godina boluje od dijabetesa, zbog kojeg su joj ove godine amputirali desnu nogu, a da ne bi ostala i bez leve, potrebna joj je proteza koja košta 880.000 dinara.

 

foto: Privatna Arhiva

Njen sin, mladi pevač, takmičar "Zvezda Granda" iz 2014. godine Dražen Paunović (24) odrekao se karijere kako bi pomogao bolesnoj majci, ali nažalost, to nije bilo dovoljno.

Mama je mlada žena. Sada su joj se pojavila oštećenja i na levoj nozi, pa kako ne bi ostala bez obe noge, treba joj kvalitetnija proteza za desnu nogu. Ovu koju sad ima nije dobra i ne može lepo da se oslanja na nju", kaže Paunović za Kurir i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

Mama me je sama odgajila i u svemu me podržavala, ona je veliki borac, ali i ona klone ponekad, pa se pita što joj se sve ovo nije desilo kasnije...

 

Trebalo je da objavim singl i da nastupam, ali sam sav novac uložio u njeno lečenje.

 

To nije dovoljno. I mama i ja sanjamo dan kada će sve ovo proći i kada ću ponovo stati na scenu, a one me s ponosom gledati iz publike."

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

makonda-tracker