Lejdi Gaga: Hoću da budem dobar uzor!

0
Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga tvrdi kako je sama odabrala da predstavlja uzor svojim fanovima i kako zbog toga oseća veliku odgovornost

Dvadesetčetvorogodišnja pop ikona Lejdi Gaga, svesna svoje slave uviđa kako pred njom stoji velika odgovornost i kako nikako ne sme da si dozvoli da bude opsednuta sobom kao što je to većina njenih kolega.

- Kada je neko stalno pred budnim okom javnosti onda on, hteo to ili ne, predstavlja uzor. Ja sam svesna toga da u toj ulozi jesam. Moram i hoću da budem pravi uzor. Ne vidim sebe kao egocentričnog umetnika koji ne obraća pažnju na svoje fanove. Nije tu samo stvar u muzici. Kada preda mnom na koncertu stoji 18 hiljada mladih ljudi koji vrište, osećam koju količinu odgovornosti imam prema njima. Bila bih budala da to ne primetim! – rekla je pevačica.

Takođe, umetnica priznaje da je već neko vreme u celibatu, pošto joj obaveze oko karijere ne daju dovoljno vremena da nekoga upozna dovoljno dobro da bi se upustila u aferu ili romansu.

- Trenutno sam sama. Biram da to tako bude, pošto nemam vremena da nekoga bolje upoznam. Dakle, sasvim je u redu nemati seks, baš kao što je u redu i dobro upoznati nekoga. U celibatu sam i to je skroz OK – izjavila je Gaga i najavila da je završila prvi singl za svoj novi album koji će, prema pevačicinim rečima, biti najznačajniji u njenoj karijeri.

 

Vera Rakić

makonda-tracker