Poznate mame i njihove mezimice

Danijela Buzurović, Iskra Brajović, Tamara Dekarić i Jovana Pajić: Nezaboravna Nova godina sa naslednicama

0
Poznate mame otkrivaju na koji način su u njihovom domu proslavile novogodišnje i božićne praznike, koliko su im ćerke promenile živote, šta im je prioritet u podizanju dece i da li bi u narednoj godini volele da prošire svoju porodicu

 

Story: Kako se u vašoj kući proslavljaju novogodišnji i božićni praznici?
Jovana: Sale i ja smo velika deca i oboje volimo praznike. Helena se posebno raduje kićenju jelke i pisanju pisma Deda Mrazu, a i mi smo uz nju potpuno podetinjili i radujemo se svemu što Nova godina nosi. Biće veselo, kao i uvek.
 

Danijela: Mi smo tradicionalisti i kod nas svaki praznik proslavlja se kako to običaji nalažu. Pošto smo velika i srećna porodica, mi idemo iz kuće u kuću i to je jedna velika žurka za sve nas. Obilazimo moje i Stefanove roditelje, uvek je veselo, glasno i uzbudljivo.


Tamara: Ova Nova godina posebna je iz više razloga. Prvi je, naravno, što ćemo je Simon i ja proslaviti uz našu ćerku, a drugi što će se suprugova sestra Danica venčati 31. decembra. Imaćemo dvostruko slavlje, a budući da je Nova godine, mladenci su vodili računa o roditeljima sa decom pa će napraviti posebnu sobu gde će biti bebe kako bi mame i tate mogli da dođu i čestitaju im u ponoć. Moj suprug ima veliku porodicu pa su praznici uvek uzbudljivi.
 

foto: Luka Šarac

Iskra: S obzirom na to da nam je ovo prva godina koju Siniša i ja slavimo zajedno, a ujedno i prva od kada smo postali roditelji, ali i dobili našeg psa Roka koji nema još ni godinu dana, odlučili smo da je provedemo kod kuće u intimnoj atmosferi. Okitili smo malu jelku i sve dekorisali, a iako se Ines toga neće sećati jednog dana, mi ćemo joj pričati o njenoj prvoj Novoj godini.
 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

( Pišu: Milica Prelević i Maja Jovanović )
makonda-tracker