Poznate mame i njihove mezimice

Danijela Buzurović, Iskra Brajović, Tamara Dekarić i Jovana Pajić: Nezaboravna Nova godina sa naslednicama

0
Poznate mame otkrivaju na koji način su u njihovom domu proslavile novogodišnje i božićne praznike, koliko su im ćerke promenile živote, šta im je prioritet u podizanju dece i da li bi u narednoj godini volele da prošire svoju porodicu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ono po čemu će voditeljka Danijela Buzurović (34), glumica Iskra Brajović (29), pevačica Jovana Pajić (26) i manekenka Tamara Dekarić (26) pamtiti 2016. godinu svakako je dolazak na svet njihovih naslednica. Malene Klara, Ines, Đina i Simona postale su centar njihovog sveta, a novogodišnji i božićni praznici potpuno su podređeni njihovim mezimicama. Samo za Story, poznate mame pričaju o čarima roditeljstva, bračnom životu, neizmernoj ljubavi koju su u njihovu svakodnevicu unele ćerke, ali i sumiraju godinu na izmaku, otkrivajući svoje intimne želje i planove za naredan period.


Story: Po čemu ćete pamtiti 2016. godinu, a šta priželjkujete u 2017?
Jovana: Rođenje Đine obeležilo mi je ovu godinu i zaista ne postoji ništa značajnije što se desilo u 2016. Osim toga, ovu godinu obeležio nam je i Saletov koncert, koji je bio samo dva dana pre ćerkinog dolaska na svet. Ovo je bila dobra godina, preselili smo se i proširili našu porodicu, imamo dvoje dece i zaista smo neizmerno uživali. Možda nam je nekada bilo i naporno, ali zaista je prelepo. Uvek treba imati neke ciljeve, kakvi god oni bili, pa tako i ja imam želje i planove za 2017. godinu i strpljivo ću čekati da mi se oni ostvare.
 

foto: Luka Šarac

Danijela: Dolazak Klare u našu kuću obeležilo je ovu godinu i potpuno nam promenilo živote. Sada smo kompletna porodica i uživamo u tome svakog dana. Od 2017. godine imamo standardna očekivanja: čekamo da Klara prohoda i progovori, a mene očekuje i povratak na posao. To će biti uzbudljivo jer mi predstoje novi izazovi, ali i emotivni šok za koji se već pripremam jer ću manje viđati decu.


Tamara: Znam da ovo možda zvuči kao kliše, ali najupečatljiviji trenutak ove godine bio je onaj kada sam ugledala ćerku. Čim sam je prvi put uzela u ruke, naprosto nisam znala šta mi se događa od jačine emocija koje sam osećala. Sledeće godine nameravamo da organizujemo veliko slavlje povodom Simoninog prvog rođendana i krštenja. Takođe, u planu imamo i jedno lepo putovanje, s obzirom na to da smo Simon i ja pričali kako želimo da napravimo jednu intimnu proslavu venčanja samo za nas dvoje. Na prvoj svadbi toliko smo se umorili jer je bilo mnogo zvanica, pa nismo stigli da uživamo taj dan. Radim na novoj kolekciji mog brenda i želim još mnogo toga da postignem naredne godine. Nadam se da će mi se svi planovi ostvariti.
 

Iskra: Ovu godinu pamtiću po venčanju sa suprugom Sinišom i rođenju ćerke. Život mi se odjednom promenio... Početak godine počeo je veoma loše i svi smo žalili za legendama koje su napustili svet umetnosti, ali onda se sve promenilo i odjednom mi je 2016. postala najbolja godina do sada. Da me je neko 2015. pitao da li ću u ovo vreme biti supruga i majka, mislila bih da se šali sa mnom. Kada je reč o planovima za sledeću godinu, čim budem prestala da dojim naslednicu, planiram da se vratim poslu jer sam veliki radoholičar.
 

foto: Luka Šarac

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

( Pišu: Milica Prelević i Maja Jovanović )
makonda-tracker